Nyaraljon otthonában, kényeztető luxusban!

Válassza 2020-ban a VitalSpa jakuzzit a Csempe és Kert Kft.-nél!

Nyári kiemelt jakuzzi ajánlataink!

Haiti

Energiatakarékos jakuzzi, 4 személy számára

Ajándék 204.900 Ft

értékben

Költséghatékony megoldást keres otthonába? A Haiti az tökéletes választás. Kis energiafogyasztás, gazdaságos üzemeltetés, optimális masszírozóerővel párosítva.

Bermuda

5 férőhelyes jakuzzi családoknak

Ajándék 214.900 Ft

értékben

Ez az 5 férőhelyes jakuzzi a családok kedvence. A 2 fekvőhely, a kiváló felszereltség és a masszázsteljesítmény miatt minden családtag megtalálja benne azt, amire vágyik.

Galéria

4 érv, amiért érdemes VitalSpa jakuzzit választani:

Fém vázszerkezet

Galvanizált fém tartószerkezet biztosítja a stabil medence kialakítást és a vibrációmentes működést, amelyre 10 év garanciát vállalunk.

Everwood gondozásmentes oldalburkolat

Everwood gondozásmentes műanyag burkolat, DELUXE stílusban és két színben (szürke és sötétbarna) érhető el.

Magyar kéz munkája

Minden medencénk egyedileg, kézzel készül. A legapróbb alkatrészt is nagy gondoskodással és figyelemmel szereljük, immár 20 éves szakmai
tapasztalattal.

Prémium minőség

Masszázsmedencénkben azt fogja érezni, hogy az utolsó kis részletig tökélyre csiszoltuk, hiszen a luxus és a kényelem jár Önnek.

Akik már döntöttek…

Haiti

“A balatoni nyaralónkba a Haitit választottuk az alacsony áramigénye miatt, mivel nagyon macerás lett volna a villanyóránkat nagyobbra cserélni. Imádom, hogy délelőtt Budapestről el tudom indítani a felfűtést, és délután mire leérünk, már a medencéből tudjuk nézni a naplementét.”

Barna Péter,

(Keszthely)

Bermuda “Végignéztük a piacon található összes jakuzzit, de nem igazán találtunk ekkora nagy méretben olyat ami két fekvőhelyes úgy, hogy látjuk egymást miközben beszélgetünk. Nagyon jó, hogy itt a bemutatóteremben ki lehetett próbálni az összes jakuzzit, így egy péntek délután egy óra alatt egyértelmű döntés született: A Bermuda a nyerő.”
Tiszai Árpád,

(orvoslátogató)

Kérje most emailben az akciós jakuzzi árakat és a kedvezmény részleteit!

Mielőtt döntene…

Látogasson el Nyíregyháza a Csempe és Kert Kft. bemutatótermébe, ahol megtekintheti és kipróbálhatja a VitalSpa masszázsmedencéket.

4551 Nyíregyháza-Oros, Nyíregyházi u. 15.

Hétköznap:
8 – 17 óráig

Szombaton: 
7 – 13 óráig

Vasárnap: 
zárva

Kérjen ingyenes szakértői segítséget

Ha megválaszolatlan kérdése van a jakuzzi kiválasztásával kapcsolatban, kérje jakuzzi szakértőink segítségét az alábbi telefonszámon:

+36 70 676 5474